KOLIKO JE VAŠA PODSVIJEST MOĆNA? Evo šta će vam se desiti ukoliko ovo znate i primjenite

r

Kada smo nezadovoljni, ako smo ljuti, depresivni – to je jedan od znakova, ali znakova  upozorenja, da tamo negdje griješimo i da nam je vrlo  potrebna pomoć.

Često nam se dešava da bolove liječimo lijekovima, bila to fizička ili psihička bol, kao i to da tuđe probleme vrlo lako rješavamo dok svoje ne znamo, ne znamo gdje griješimo, ili znamo ali mislimo da nemamo izlaza.

 

Reiki je jedna od vještina koja nam može pomoći u  iscjeljivanju.Svi mi imamo svoju energiju i primamo je i prenosimo bili toga svjesni ili ne, ali bitno je da znate da ono što dajemo, to nam se i vraća.

Ova vještina je s toga bita u samoiuscjeljenju, dakle, bez pomoći bilo kakvih lijekova. Sve probleme možete riješiti svojim umom.

Čini vam se ludo, međutim, kada o nečemu intenzivno razmišljamo naš um se fokusira samo na to i svjesno i nesvjesn. Dakle, čak i onda kada toga nismo svjesni, naš um usavršava i ostvaruje naše želje.

Um je centar svih  naših životnih i bitnih funkcija i kao što je rečeno „Mi smo to  što jedemo“ ali i “Mi smo ono što mislimo”.

Ukoliko se fokusiramo na pozitivno, vrlo vjerovatno da ćemo energetski i privlačiti samo takve stvari, kao i kada smo negativni. Bitno je usmjeriti um, ma koliko bilo teško ka pozitivnom.

Često se čuli da jednu od najtežih bolesti današnjice a to je rak,  može da liječi sam tijelo, odnosno, sam naš um, i to je zaista istina.

Kažu da nekome pomaže kemoterapija a nekome ne. Ili kažu ova me biljka izliječila od raka. Da, zato što su ti ljudi htjeli i željeli i nisu odustajali već razmišljali pozitivno i natjerali um da djeluje na taj način da tijelo liječi upravo tom biljkom.

S toga,dobro razmislite kakvi ćete ubuduće biti, kako ćete usmjeriti svoje misli, jer misli su ono što kontrolira naše tijelo, naše želje, naše prohtjeve i sve ostalo što nam je bitno.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *