RIJEČI BRAD PITTA KOJE SU RASPLAKALE MILIONE LJUDE: Njena jeziva mršavost krila je mnoge tajne

Screenshot_3

Jeziva mršavost Angeline krila je velike tajne a  priča Brad Pitta oduševila je i mnoge ljude dirnula  pravo u srce.

“Moja žena se puno  razboljela. Konstantno je bila nervozna radi problema koje je imala na poslu, pa i  u privatnom životu, zajedno sa  djecom. Izgubila je  jako mnogo kilograma. Da, previše je mršava jer je mnogo plakala. Imala je bolove glave, srca, kao i kičme i pluća. Brzo se umarala i skoro da nije spavala a naš brak je tako dolazio na  ivici raspada.

Od  ljepote moje žene ostala je pusta sjenka. Imala je velike podočnjake,  jednostavno je prestala da brine sama o sebi. Mislio sam da će nas ovo razdvojiti , bi sam svaku nadu izgubio. Ali dobio sam snagu  i odlučio da pokušam ispraviti stvari jer ipak  je pored mene zaista najljepša žena na cijelom svijeta.

Nekada je bila idol svjetske  ljepote i  vrlo sam sretan  što sam upravo taj koji je mogao  samo da je zagrli kao i da spava pored nje.

Zaista sam krenuo da je obasipam prelijepim  cvijećem kao i poljupcima i lijepim komplimentima. Ugađao sam u svemu i  priređivao lijepa  iznenađenja baš svakog dana. Živio sam i živim  za nju. U javnosti sam namjerno pričao o njoj i zaista je uspjelo !

Ona je procvjetala i  zaista me voljela više nego dosad. Nisam ni  sam znao da ona može tako jako da voli. A onda sam napkon  shvatio – Žena je veliki odraz svakog  d nas, svakog muškarca. Ako je zaista volite ludo, ona će  u biti to i postati – ljubav”, kazao je Brad Pitt i raplakao veliki broj ljudi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *